Bliv støttemedlem fra kun 29,-

Sammen gør vi en forskel!

Vores madhelte er dedikerede frivillige, der uddeler overskudsmad til folk, der har brug for et tilskud i hverdagen. De udgør et uundværligt anker for vores fantastiske brugere. Efterspørgslen efter vores støtte vokser konstant, og for at imødekomme behovet på bedste vis uden at gå på kompromis med hygiejne, sikkerhed og frivillig indsats, er det tid til at etablere et solidt økonomisk fundament for Stop Spild Lokalt.

Vi vil fortsat bygge på frivillighedens kraft, men vi drømmer om at etablere et dynamisk servicecenter, der kan styrke vores partnerskaber og optimere håndteringen af overskudsvarer.

Her kommer du ind i billedet! Din støtte er afgørende. Sammen kan vi skabe en bæredygtig forandring, der rækker langt ud i samfundet.

Bygget på frivillighed og små økonomiske bidrag

Behovet for vores hjælp er voksende, og vi er med vores madoaser allerede et fast og trygt holdepunkt for vores mange frivillige og brugere, og for at kunne følge med efterspørgslen uden at gå på kompromis med hygiejne, sikkerhed og vores frivilliges ydeevne, skal Stop Spild Lokalt have et godt økonomisk fundament på plads.

Vi skal stadig primært være drevet af frivillighed, men vi har brug for at etablere et servicekontor, der kan drive samarbejdet med de mange partnere, og sikre processerne ift. håndteringen af levnedsmidler.

Derfor har vi brug for din hjælp!

Giv et bidrag

Vores ambition er, at blive endnu mere økonomisk og organisationsmæssigt bæredygtige. Derfor har vi brug for al den støtte vi kan få. Alle beløb gælder, og gør en forskel i kampen mod madspild. Donér et beløb i formularen – vi har brug for din hjælp!

Du kan også støtte med et valgfrit beløb på MobilePay 93016

Vores ambition er at firedoble vores nuværende indsats.Vi vil redde 50% af detailhandlens madspild og uddele 300.000 måltider om dagen. Det betyder, at vi kan redde op imod 48.000 tons om året