De fantastiske Stop Spild Lokalt ambassadører

Vores ambassadører er med til at gøre en kæmpe forskel. De har besluttet sig for, at være med til at tage madspildsproblematikken på deres skuldre, og hjælpe os med at bære den ned i øjenhøjde. De er med til at gøre madspildssnakken mere personlig og vise, at madspild er noget, vi alle kan gøre noget ved.

Vi er glade for, at de har valgt at tage det ansvar, og vi håber at I er klar til at hjælpe os og vores ambassadører med at komme madspild til livs i jeres husstand.
Følg med på Instagram og Facebook, hvor vores ambassadører deler gode råd om hvordan du undgår madspild i dit køkken.

Anders-Morgenthaler

Anders Morgenthaler

Umut Sakarya

Sejr Bek

Sejr Bek

Rasmus Fisker

Rasmus Fisker

Nikoline Prehn

Nikoline Prehn

Michael Løve

Johan Kahl

Johan Kahl

Herman

Thomas Herman

Hanna Danielsson

Brian Månsson

Anders Fogh

Francis-Cardeneau

 Francis Cardenau

Julia-Prokopenko

Julia Prokopenko

Kenneth-Holmen-Pedersen

Kenneth Holmen Pedersen

Dak

Dak Wichangoen

Stop Spild Lokalt

Claus Meyer

Entreprenør og ambassadør for Stop Spild Lokalt

“Jeg har valgt at blive ambassadør for Stop Spild Lokalt. Det har jeg fordi, jeg ikke kan holde ud at tænke på hvor mange millioner kilo af mad, som sagtens kunne være spist, som vi i dag kasserer. Det er grusom at tænke på, når vi også ved, at det er titusindevis af udsatte familier, som kunne have haft en særlig glæde af, at få adgang til den mad og det kan de i Stop Spild Lokalt. Jeg har også valgt at blive ambassadør, fordi jeg har en kæmpe tillid til Rasmus og hele holdet omkring indsatsen.”

Frivillige fra Stop Spild Lokalt afhenter hver dag mad og råvarer, som ingenting fejler, men som pga. udløbet datomærkning eller beskadiget emballage ikke kan sælges i butikkerne. Til gengæld er de op imod 300 butikker, som er med i ordningen, så flinke at de giver varerne kvit og frit til Stop Spild Lokalt.