Bygget på frivillighed og små økonomiske bidrag

Behovet for vores hjælp er voksende, og vi er med vores madoaser allerede et fast og trygt holdepunkt for vores mange frivillige og brugere, og for at kunne følge med efterspørgslen uden at gå på kompromis med hygiejne, sikkerhed og vores frivilliges ydeevne skal Stop Spild Lokalt have et økonomisk fundament på plads.

Vi skal stadig primært være drevet af frivillighed, men vi har brug for at etablere et servicekontor, der kan drive samarbejdet med de mange partnere, og sikre processerne ift. håndteringen af levnedsmidler.

Derfor har vi brug for din hjælp!

Giv et bidrag

Vores ambition er, at blive endnu mere økonomisk og organisationsmæssigt bæredygtige. Derfor har vi brug for al den støtte vi kan få. Alle beløb gælder, og gør en forskel i kampen mod madspild. Donér et beløb i formularen.

Du kan også støtte med et valgfrit beløb på MobilePay 93016

Bliv støttemedlem for kun 29 kr – eller mere

Vi skal kunne yde tilskud til vores frivilliges udgifter til eksempelvis brændstof, da mange i dag allerede yder mere end det er rimeligt at bede dem om. Derfor beder vi dig om et fast månedligt beløb ud fra devisen ”mange bække små”. Så har du 29 kr. eller mere, at bidrage med om måneden, så vil det gøre en kæmpe forskel for Madoaserne og vores organisation.

Vores ambition er at firedoble vores nuværende indsats og blive endnu mere økonomisk og organisationsmæssigt bæredygtige. Vi vil redde 50% af detailhandlens madspild og uddele 300.000 måltider om dagen. Det betyder, at vi kan redde op imod 48.000 tons om året.