Hver dag henter, bringer og uddeler vi mad via vores Madoaser, hvor maden gives væk til dem, der møder op, mod et mindre håndteringsgebyr. Vi uddeler dagligt 30 tons overskudsmad, og er Danmarks største frivillige organisation, der systematisk, fødevaresikkert og sporbart deler overskudsmad ud, til
økonomisk pressede borgere.

Fernando, bruger af Stop Spild Lokalt

“Det betyder meget for mig, at kunne hente lækker mad fra Madoasen og de fantastiske mennesker, der er frivillige her og også de mennesker, som jeg møder i køen. Uanset om jeg trækker nummer 3 eller 80, så går jeg derfra med et smil på læben. Det betyder ekstremt meget. Både for økonomien, men også for, at jeg kan spise noget ordentligt.”

 

Stop Spild Lokalt

Klik på kortet for at finde din lokale Madoase

Hvad er en Madoase?

En Madoase er med til at mindske detailhandlens madspild, ved at vi henter overskudsmad fra lokale supermarkeder, producenter og grossister, sorterer den og uddeler den til økonomisk trængte i lokalsamfundet.

På Facebook kan du søge på din by – søg på Stop Spild Lokalt plus dit bynavn – så kan du følge med lokalt.

Vores Madoaser findes over hele landet, og er drevet af frivillige madspildshelte. De uddeler dagligt overskudsmad svarende til mere end 75.000 måltider, og dermed reducerer madspild med over 30 tons! Samtidigt sparer vi også klimaet for mere end 3.400 ton Co2 om året.