Stop Spild Lokalt er en social madspildsorganisation, som hjælper økonomisk trængte personer og familier i lokalsamfundet og samtidig
Pressekontakt
For information og medieomtale kontakt venligst Rasmus Erichsen, CEO og stifter af Stop Spild Lokalt:
Stop Spild Lokalt uddeler overskudsmad svarende til mere end 75.000 måltider og reducerer madspild med over 30 tons! Antallet af medlemmer og Madoaser, er i konstant vækst grundet et stigende behov.
Claus Meyer
Entreprenør og ambassadør for Stop Spild Lokalt
“Jeg har valgt at blive ambassadør for Stop Spild Lokalt. Det har jeg fordi, jeg ikke kan holde ud at tænke på hvor mange millioner kilo af mad, som sagtens kunne være spist, som vi i dag kasserer. Det er grusom at tænke på, når vi også ved, at det er titusindevis af udsatte familier, som kunne have haft en særlig glæde af, at få adgang til den mad og det kan de i Stop Spild Lokalt. Jeg har også valgt at blive ambassadør, fordi jeg har en kæmpe tillid til Rasmus og hele holdet omkring indsatsen.”